fenyőkéregről
kéregbemutató
áraink
Kosár
Kalkulátor
Letöltések

PARTNEREINK:
Mészáros Attila EV.
Más kategória
Pest megye
2194 Tura Galábos út 2/a
Tel.: 06-70-778-7972
Szabó Miklós
Kertészeti árudák
Nógrád megye
2651 Rétság, Mező Imre út 1
Tel.: 06-30-949-9943
Orlik Tamás E. V.
Kertépítok
Budapest, Pest megye
Tel.: +36-30-949-6902
Geo-Art-Team Kft
Kertépítok
Magyarország egész területe
Tel.: 06/30-8682787, 06-30/316-5254
Kertmester Gazdabolt
Kertészeti árudák
Pest megye
2316 Tököl, Szent László u. 2
Tel.: 06/30-40-90-883
Gyors és Hatékony Bt.
Kertészeti árudák
Tel.: 06-30/416-6181
Egyéni Vállalkozó
Kertépítok
Csongrád megye, Somogy megye
U.A.
Tel.: 06 30 625 9910
Sülysápi Kertészet
Kertészeti árudák
Pest megye
Lemaba Kft. 2241 Sülysáp, Fő utca 88
Tel.: 06-30-907-0057


Gyomgyilkos kalkulátor

Az alábbiakban összeállítottunk egy teljesen egyedi, világszínvonalú szolgáltatáscsomagot, mely több kalkulátort foglal magában, hogy Ön minden kérdésére azonnali választ kapjon!

A kalkulátor egyes részei külön-külön is használhatóak! Az egyes részek végén tovább tud lépni a következő kalkulátorra, ekkor az előbb kiszámolt adatokkal történik tovább a számolás.

A kezdéshez kattintson az Önt érdeklő kalkulátor nevére!

A Gyomgyilkos kalkulátor 3 részből áll:

1. Megoldáskereső

Ezzel a programmal néhány egyszerű kérdésre adott válaszából meg tudjuk határozni, hogy az Ön kertjébe milyen kérget érdemes teríteni ahhoz, hogy a várt eredményeket elérje.

2. Mennyiség kalkulátor

Mennyiségi kalkulátorral azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik már tudják, hogy milyen fenyőkéregre van szükségük, de nem tudják, hogy pontosan mennyit is kellene vásárolni ahhoz, hogy biztosan elég legyen minden kiszemelt helyre!

3. Szállítási díj kalkulátor

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak készítettük, akik egy konkrét mennyiségre vonatkozóan szeretnék azonnal megtudni, hogy a szállításnak milyen díja van egy kiválasztott helységre vonatkozóan. Így nincsenek rejtett költségek, fölösleges telefonálások, és mindez éjjel-nappal a rendelkezésére áll.

Amennyiben megfelelőnek találja a kiszámoltakat azonnal meg is rendelheti a Webáruházban. Így Önnek több ideje és energiája marad azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak!

További kérdése vannak? Keressen minket bátran az elérhetőségeink menüpontban, mi készséggel állunk rendelkezésére.

Maradok szolgálatában,

Tisztelettel:
Kátai Tamás - a Gyomgyilkos
06-20-201-0732
www.fenyokereg.hu

Ui: Az oldal 2008 3. negyedévében készült, az oldalon található teljes tartalom a készítéskor teljesen egyedülálló! Sajnos az oldalunkat másolják! Amennyiben a www.fenyokereg.hu részét vagy egészét egy másik oldalon is megtalálja, kérem, értesítsen! Köszönöm.

vissza a kalkulátorokhoz | vissza a címoldalra

 

 


magyar

english


Viszonteladó belépése:
E-mail:
Jelszó:
Viszonteladó regisztráció
Információk viszonteladóknak
(csak belépés után)
Vélemények
Jól bevált az itt vásárolt fenyőkéreg a gyomok ellen és a vízmegtartás terén is. Tanácsokat is kaptunk, hogy mire kell figyelnünk.
Az innen vásárolt fenyőkéreggel jó tapasztalataink vannak, és segítettek a választásban is!
Először csak nagydarabos kérget vásároltunk, ami szép volt, de kibújtak a gyomok. Amikor megkérdeztük, hogy miért gazosodik, akkor derült ki, hogy alulra mindig aprót kell teríteni, és díszítésnek nagyobbat a tetejére. Mióta erre figyelünk a lekérgezett területen megszűnt a gyom-gaz, és esztétikailag nagyon szép.
Nagyon jó tapasztalataim vannak a nagy kéregről!
A kert rendezése folyamán sokan megcsodálják, kérdezik, hogy honnan szereztük be. Küldjük a többi vásárlót!


Tovább a többi
véleményhez
Vendégkönyv
Szücs Éva: Udvarias, gyorsa kiszolgálás. Pénteken délután rendeltem meg az árút és hétfőn reggel már ki is hozták. A szállítást végző fiatalember nagyon segítőkész volt, még hasznos tanácsokkal is ellátott. Nagyon köszönöm , őszinte szívvel ajánlom másoknak is.
Hoffmann Szilvia: Udvarias, gyors kiszolgálás, kedvesség, amit tapasztaltam. Hihetetlenül gyorsan megérkezett a megrendelt termék. Örülök, hogy itt vásároltam, maximálisan elégedett vagyok. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Henriett: Nagyon pozitív véleménnyel vagyok a cégről. Ritkán találkozok ilyen vásárlóközpontú, a telefonon keresztül is udvarias, szakmailag is kifogásolhatatlan eladóval. Erika türelmesen végighallgatott, válaszolt minden kérdésemre, és ráadásul igen gyorsan (már másnap) lebonyolította a szállítást - meglepetés ajándék kíséretében. A megrendelt terméket kiszállító fiatalember kedves volt, és hasznos tanácsokkal is szolgált. Bátran ajánlom ezt a céget minden olyan vásárló figyelmébe, akinek a megfelelő minőségű áru mellett fontos az emberi tényező is. Kedves Kátai család, gratulálok Önöknek a minőségi termékért és munkáért! Köszönöm, hogy termékükkel megszépítették kertünket! További sikereket és minél több megrendelőt kívánok!
Gyaraki Éva: Csak jót tudok írni, korrekt pontos szállítás, türelmes felvilágosítás és folytathatnám... Az ember azt hiszi másik bolygóra tévedt jó lenne, ha sokan követnék a példájukat. Sok sok elégedett vásárló és vállalkozó lenne és a nap is szebben ragyogna ránk. Szereztek egy kellemes napot a fenyőkéregnek isteni az illata. Köszönöm.
Edit: Természetesen meg vagyok elégedve. Kiváló áru, barátságos, kedves kiszolgálás! A kert gyönyörű lett! :-)


További vendégkönyv
bejegyzések


 
címoldal | kínálatunk | kosarának tartalma | kontakt e-mail | működési szabályzat | hírek - akciók | oldaltérkép | Google PageRank
készítette: Art Design Media