fenyőkéregről
kéregbemutató
áraink
Kosár
Kalkulátor
Letöltések

PARTNEREINK:
Mészáros Attila EV.
Más kategória
Pest megye
2194 Tura Galábos út 2/a
Tel.: 06-70-778-7972
Szaniszlóné Puskovics Ágnes
Kertépítok
Budapest, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye, Pest megye
Tel.: +36-20/970-7279
Play Pool Kft
Kertészeti árudák
Budapest
1162 Bp., Szlovák út 15
Tel.: 06-20/403-3170
Szeredi-Várkoly Zsuzsa
Kertépítok
Budapest
Tel.: 06-70/947-9772
Placcs Kft.
Kertépítok
Budapest, Fejér megye, Tolna megye
Tel.: 06-30-507-4785
Oázis Kertészeti Kft. (Meddőhányó u.)
Kertészeti árudák
Budapest, Pest megye
1237 Budapest, Meddőhányó u. 3-5.
Tel.: 06-20-914-6784
Balogh Zoltán Gergely
Kertészeti árudák
Békés megye
5661 Újkígyós, Gyulai út 34.
Tel.: 06-30-219-4129
Szabóné Riegler Erika e.v.
Kertészeti árudák
Pest megye
2315 Szigethalom, Széchenyi u 54.
Tel.: 06/30-850-9044


Gyomgyilkos kalkulátor

Az alábbiakban összeállítottunk egy teljesen egyedi, világszínvonalú szolgáltatáscsomagot, mely több kalkulátort foglal magában, hogy Ön minden kérdésére azonnali választ kapjon!

A kalkulátor egyes részei külön-külön is használhatóak! Az egyes részek végén tovább tud lépni a következő kalkulátorra, ekkor az előbb kiszámolt adatokkal történik tovább a számolás.

A kezdéshez kattintson az Önt érdeklő kalkulátor nevére!

A Gyomgyilkos kalkulátor 3 részből áll:

1. Megoldáskereső

Ezzel a programmal néhány egyszerű kérdésre adott válaszából meg tudjuk határozni, hogy az Ön kertjébe milyen kérget érdemes teríteni ahhoz, hogy a várt eredményeket elérje.

2. Mennyiség kalkulátor

Mennyiségi kalkulátorral azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik már tudják, hogy milyen fenyőkéregre van szükségük, de nem tudják, hogy pontosan mennyit is kellene vásárolni ahhoz, hogy biztosan elég legyen minden kiszemelt helyre!

3. Szállítási díj kalkulátor

Ezt a szolgáltatásunkat azoknak készítettük, akik egy konkrét mennyiségre vonatkozóan szeretnék azonnal megtudni, hogy a szállításnak milyen díja van egy kiválasztott helységre vonatkozóan. Így nincsenek rejtett költségek, fölösleges telefonálások, és mindez éjjel-nappal a rendelkezésére áll.

Amennyiben megfelelőnek találja a kiszámoltakat azonnal meg is rendelheti a Webáruházban. Így Önnek több ideje és energiája marad azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak!

További kérdése vannak? Keressen minket bátran az elérhetőségeink menüpontban, mi készséggel állunk rendelkezésére.

Maradok szolgálatában,

Tisztelettel:
Kátai Tamás - a Gyomgyilkos
06-20-201-0732
www.fenyokereg.hu

Ui: Az oldal 2008 3. negyedévében készült, az oldalon található teljes tartalom a készítéskor teljesen egyedülálló! Sajnos az oldalunkat másolják! Amennyiben a www.fenyokereg.hu részét vagy egészét egy másik oldalon is megtalálja, kérem, értesítsen! Köszönöm.

vissza a kalkulátorokhoz | vissza a címoldalra

 

 


magyar

english


Viszonteladó belépése:
E-mail:
Jelszó:
Viszonteladó regisztráció
Információk viszonteladóknak
(csak belépés után)
Vélemények
Sikerült megelőznünk a gyomok kibújását! Hatékony volt a tarackkal szemben is!
Jók a tapasztalataim, de a gyomok ellen tényleg be kell tartani a vastagságot.
Az elvárásoknak hosszabb-rövidebb ideig eleget tesznek, sokat számít a megfelelő vastagság betartása.
Tapasztalataink szerint nemcsak a gyomokat nyomja el, hanem javul a talaj minősége is! Ezenkívül esztétikus.
Mióta fenyőkérget használok valóban nincs fagykár, és nem jönnek elő a gyomok. Nekem, sikerült ezt a két problémát orvosolni!


Tovább a többi
véleményhez
Vendégkönyv
Szücs Éva: Udvarias, gyorsa kiszolgálás. Pénteken délután rendeltem meg az árút és hétfőn reggel már ki is hozták. A szállítást végző fiatalember nagyon segítőkész volt, még hasznos tanácsokkal is ellátott. Nagyon köszönöm , őszinte szívvel ajánlom másoknak is.
Hoffmann Szilvia: Udvarias, gyors kiszolgálás, kedvesség, amit tapasztaltam. Hihetetlenül gyorsan megérkezett a megrendelt termék. Örülök, hogy itt vásároltam, maximálisan elégedett vagyok. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Henriett: Nagyon pozitív véleménnyel vagyok a cégről. Ritkán találkozok ilyen vásárlóközpontú, a telefonon keresztül is udvarias, szakmailag is kifogásolhatatlan eladóval. Erika türelmesen végighallgatott, válaszolt minden kérdésemre, és ráadásul igen gyorsan (már másnap) lebonyolította a szállítást - meglepetés ajándék kíséretében. A megrendelt terméket kiszállító fiatalember kedves volt, és hasznos tanácsokkal is szolgált. Bátran ajánlom ezt a céget minden olyan vásárló figyelmébe, akinek a megfelelő minőségű áru mellett fontos az emberi tényező is. Kedves Kátai család, gratulálok Önöknek a minőségi termékért és munkáért! Köszönöm, hogy termékükkel megszépítették kertünket! További sikereket és minél több megrendelőt kívánok!
Gyaraki Éva: Csak jót tudok írni, korrekt pontos szállítás, türelmes felvilágosítás és folytathatnám... Az ember azt hiszi másik bolygóra tévedt jó lenne, ha sokan követnék a példájukat. Sok sok elégedett vásárló és vállalkozó lenne és a nap is szebben ragyogna ránk. Szereztek egy kellemes napot a fenyőkéregnek isteni az illata. Köszönöm.
Edit: Természetesen meg vagyok elégedve. Kiváló áru, barátságos, kedves kiszolgálás! A kert gyönyörű lett! :-)


További vendégkönyv
bejegyzések


 
címoldal | kínálatunk | kosarának tartalma | kontakt e-mail | működési szabályzat | hírek - akciók | oldaltérkép | Google PageRank
készítette: Art Design Media