fenyőkéregről
kéregbemutató
áraink
Kosár
Kalkulátor
Letöltések

PARTNEREINK:
Mészáros Attila EV.
Más kategória
Pest megye
2194 Tura Galábos út 2/a
Tel.: 06-70-778-7972
Kert-Team Bt.
Kertépítok
Magyarország egész területe
Tel.: 06-20-914-5976
Magma Magyarország Kft.
Kertészeti árudák
Budapest
1239 Budapest, Bevásárló u. 2.
Tel.: 06-30-85805-15
Civis-Optima Kft
Kertészeti árudák
Hajdú-Bihar megye
4181 Nádudvar, Béke u 1
Tel.: 06-20-325-3922
DD Exteriőr Kft
Kertépítok
Magyarország egész területe
U.A.
Tel.: 06 30 392 3096 / 06 20 365 6602
Gyors és Hatékony Bt.
Kertészeti árudák
Tel.: 06-30/416-6181
Astrantia Kft.
Kertépítok
Budapest, Pest megye
Tel.: 06-70-561-3442
Solymosi Ferenc
Kertépítok
Budapest, Pest megye
Tel.: 06/70-369-5159


 

Név, bevenév:
E-mail:
Szöveg:
 
Ha ezt a szöveget látja engedélyezze a képek megjelenítését
Írd ide mit látsz a képen:

  Következő oldal

Szücs Éva

2017.02.27

Udvarias, gyorsa kiszolgálás. Pénteken délután rendeltem meg az árút és hétfőn reggel már ki is hozták. A szállítást végző fiatalember nagyon segítőkész volt, még hasznos tanácsokkal is ellátott. Nagyon köszönöm , őszinte szívvel ajánlom másoknak is.

   

Hoffmann Szilvia

2015.01.16

Udvarias, gyors kiszolgálás, kedvesség, amit tapasztaltam. Hihetetlenül gyorsan megérkezett a megrendelt termék. Örülök, hogy itt vásároltam, maximálisan elégedett vagyok. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

   

Henriett

2014.09.23

Nagyon pozitív véleménnyel vagyok a cégről. Ritkán találkozok ilyen vásárlóközpontú, a telefonon keresztül is udvarias, szakmailag is kifogásolhatatlan eladóval. Erika türelmesen végighallgatott, válaszolt minden kérdésemre, és ráadásul igen gyorsan (már másnap) lebonyolította a szállítást - meglepetés ajándék kíséretében. A megrendelt terméket kiszállító fiatalember kedves volt, és hasznos tanácsokkal is szolgált. Bátran ajánlom ezt a céget minden olyan vásárló figyelmébe, akinek a megfelelő minőségű áru mellett fontos az emberi tényező is. Kedves Kátai család, gratulálok Önöknek a minőségi termékért és munkáért! Köszönöm, hogy termékükkel megszépítették kertünket! További sikereket és minél több megrendelőt kívánok!

   

Gyaraki Éva

2014.04.14

Csak jót tudok írni, korrekt pontos szállítás, türelmes felvilágosítás és folytathatnám... Az ember azt hiszi másik bolygóra tévedt jó lenne, ha sokan követnék a példájukat. Sok sok elégedett vásárló és vállalkozó lenne és a nap is szebben ragyogna ránk. Szereztek egy kellemes napot a fenyőkéregnek isteni az illata. Köszönöm.

   

Edit

2013.10.29

Természetesen meg vagyok elégedve. Kiváló áru, barátságos, kedves kiszolgálás! A kert gyönyörű lett! :-)

   

Végvári Katalin

2013.08.12

Tisztelt Kátai Fenyőkérg ! Köszönöm a kiváló minőségű terméket és a professzionális kiszolgálást, házhozszállítást. Ilyen segítőkész és kedves kollégákkal kereskedelemben még nem találkoztam. Üdvözlettel, Végvári Katalin

   

Gereben Péterné

2012.07.24

Köszönöm a korrekt kiszolgálást. Korábban is használtam már fenyőmulcsot, de legközelebb is csak önöktől fogok rendelni.

   

Balázs - Budapest XI.ker

2012.05.04

Már nem először rendelünk tőlük többfélét is, nagyon jó minőségű kérget szállítottak , pontosan akkor amikor megbeszéltük. Ajánlom mindenkinek aki még gondolkodik. Ne a barkácsáruházakban vásároljatok hanem itt, mert az ár-érték arány itt a legkedvezőbb, pláne ha esetleg saját magatok tudjátok elszállítani a telepről.

   

Nagy Tünde

2012.04.14

Nagyon szeretnék ilyen fenyőkérget, sajnos erre mifelénk nem nagyon van. Láttam Miskolcon a praktikerben, de a minőségéről nem vagyok meggyőződve, hogy megfelelő-e? Ráadásul fuvarköltség is felmerülne nem kevés. Sátoraljaújhelyhez közel nem fognak telephelyet nyitni? Vagy egy jó megoldást ajánlani? Nekem kb 120m2-re kellene vegyesen apróbb és nagyobb. Köszönöm előre is válaszukat, reményeim nincsenek.

   

Krisztián

2011.10.16

Én csak annyit szeretnék megosztani minden érdeklődővel, hogy nagyon meg vagyok elégedve a Kátai által forgalmazott fenyőkéreggel. Kedvező az ára, jó a minősége és végül, de nem utolsó sorban nagy kedvesek voltak a megfelelő kéreg kiválasztásánál. Egy szóval csak ajánlani tudom. Köszönöm.

   

  Következő oldal


magyar

english


Viszonteladó belépése:
E-mail:
Jelszó:
Viszonteladó regisztráció
Információk viszonteladóknak
(csak belépés után)
Vélemények
Játszótérre terítettünk nagydarabos fenyőkérget 20 cm vastagon és nagyon bevált. Jó minőségű kérget hoztak.
Elégedett vagyok a fenyőkéreg használhatóságával!
A célnak teljesen megfelelt, ugyan atkás volt már néhányszor, egyébként szinte mindig problémamentes árut kaptam.
Az elvárásoknak hosszabb-rövidebb ideig eleget tesznek, sokat számít a megfelelő vastagság betartása.
Nagyon jó tapasztalataim vannak a nagy kéregről!


Tovább a többi
véleményhez
Vendégkönyv
Szücs Éva: Udvarias, gyorsa kiszolgálás. Pénteken délután rendeltem meg az árút és hétfőn reggel már ki is hozták. A szállítást végző fiatalember nagyon segítőkész volt, még hasznos tanácsokkal is ellátott. Nagyon köszönöm , őszinte szívvel ajánlom másoknak is.
Hoffmann Szilvia: Udvarias, gyors kiszolgálás, kedvesség, amit tapasztaltam. Hihetetlenül gyorsan megérkezett a megrendelt termék. Örülök, hogy itt vásároltam, maximálisan elégedett vagyok. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Henriett: Nagyon pozitív véleménnyel vagyok a cégről. Ritkán találkozok ilyen vásárlóközpontú, a telefonon keresztül is udvarias, szakmailag is kifogásolhatatlan eladóval. Erika türelmesen végighallgatott, válaszolt minden kérdésemre, és ráadásul igen gyorsan (már másnap) lebonyolította a szállítást - meglepetés ajándék kíséretében. A megrendelt terméket kiszállító fiatalember kedves volt, és hasznos tanácsokkal is szolgált. Bátran ajánlom ezt a céget minden olyan vásárló figyelmébe, akinek a megfelelő minőségű áru mellett fontos az emberi tényező is. Kedves Kátai család, gratulálok Önöknek a minőségi termékért és munkáért! Köszönöm, hogy termékükkel megszépítették kertünket! További sikereket és minél több megrendelőt kívánok!
Gyaraki Éva: Csak jót tudok írni, korrekt pontos szállítás, türelmes felvilágosítás és folytathatnám... Az ember azt hiszi másik bolygóra tévedt jó lenne, ha sokan követnék a példájukat. Sok sok elégedett vásárló és vállalkozó lenne és a nap is szebben ragyogna ránk. Szereztek egy kellemes napot a fenyőkéregnek isteni az illata. Köszönöm.
Edit: Természetesen meg vagyok elégedve. Kiváló áru, barátságos, kedves kiszolgálás! A kert gyönyörű lett! :-)


További vendégkönyv
bejegyzések


címoldal | kínálatunk | kosarának tartalma | kontakt e-mail | működési szabályzat | hírek - akciók | oldaltérkép | Google PageRank
készítette: Art Design Media